top of page
ank11_edited.jpg

Lentelief heeft ons erg goed geholpen met de organisatie van onze bruiloft. Onze trouwdag was helemaal perfect. We kijken met heel veel liefde en plezier terug op deze bijzondere dag. Lentelief luistert goed naar je wensen, is creatief, goed bereikbaar en denkt fijn mee. De samenwerking was een feestje. 

Ank en Kevin

Schermafbeelding 2022-09-22 om 10.01.32.png

Wij bevelen Lentelief Weddings heel graag aan. Twee enthousiaste meiden en organisatorisch ijzersterk. Er wordt goed naar je geluisterd, ze staan open voor alle vrije keuzes en denken ook graag mee daar waar je extra hulp kunt gebruiken. 
Een bruiloft organiseren is iets wat je hopelijk maar één keer doet. Hierdoor heb je vooraf geen idee wat het inhoud en wat er allemaal bij komt kijken. Lentelief Weddings stelt je op je gemak en bewaakt goed het overzicht. 
Wij hebben onbezorgd van onze dag kunnen genieten, omdat we met veel vertrouwen alles aan hen konden overlaten. Als bruidspaar was dit ook precies wat we zochten op onze grote dag! 

Maureen en Jeroen

Schermafbeelding 2022-10-19 om 15.57.14.png

Onze ervaring met Anouk en Leslie was super vanaf de eerste keer dat we samen zaten tot aan de grote dag zelf! Ze namen ons vanaf het begin op een relaxte manier mee in de planning en wat er moest gebeuren. Ook namen ze ons een hoop werk uit handen door leveranciers te benaderen en het contact te onderhouden. Hierdoor hebben wij niet tot nauwelijks het gevoel gehad dat we dingen over het hoofd zagen of dat we veel moesten regelen. Naast het regelen kregen we ook veel tips op creatief gebied en werd onze smaak goed begrepen door Anouk en Leslie waardoor alles er geweldig uit zag. Dit is ook echt waar wij Anouk en Leslie als team in vinden uitblinken; de een is van nature goed in het plannen en de ander ontzettend creatief. Hiernaast zijn ze allebei ook heel sociaal wat goed van pas kwam op de grote dag. Alles was super geregeld en we hoorden van meerdere leveranciers dat we in onze handjes mochten knijpen met Anouk en Leslie. Hier zijn wij het helemaal mee eens!

Rachelle en Yff

bruiloft1.jpeg
Lentelief_LOGO_CMYK_03.png

HOE HEBBEN WE HET GEDAAN?

Beoordeel ons

Zou je ons aanbevelen?

Bedankt voor de inzending!

bottom of page