top of page

DEZE BRUIDSPAREN GINGEN JULLIE VOOR

ank10.jpeg

Ank & Kevin

Op 13 juli 2019 gaven Ank & Kevin elkaar het jawoord. Een prachtige dag op twee unieke locaties. Het diner en het feest werd bij de ouders van de bruid gevierd, in de tuin en schuur van hun boerderij, waar vroeger haar opa en oma hebben gewoond. Dit gaf ons de kans om de ruimtes helemaal in te richten naar de wensen van het bruidspaar. Het werd een bijzondere en liefdevolle dag op een super persoonlijke locatie.

Maureen & Jeroen

De mooie bruiloft van Maureen & Jeroen vond plaats op 7 maart 2020. De datum dat zij exact 10 jaar samen waren. Hoe bijzonder is het dat je dit bijzondere moment samen kunt vieren met je familie en vrienden. Op een magisch landgoed vonden de ceremonie, borrel, het diner en het feest plaats. Dit was enkele dagen voordat wij in Nederland geconfronteerd werden met het corona virus. Voor iedereen dus het laatste feest voor alle maatregelen. Een prachtige dag met hun dierbaren die voor altijd zal bijblijven.

Schermafbeelding 2022-09-12 om 21.17.22.png
Schermafbeelding 2022-10-19 om 16.07.28.png

Rachelle & Yff

3 september 2022 was de grote dag voor Rachelle en Yff. Na een bijzonder aanzoek van Yff op Ibiza volgde dan nu de bruiloft. Een prachtige zomerse ceremonie bij de ouders van de bruid in de tuin, aangekleed in bohemian en vintage stijl. Vervolgens een chique diner bij Ingenhousz, waarna er nog tot diep in de nacht werd gedanst op deze zelfde locatie. Een dag vol zon, liefde, vriendschap, goed eten en veel lachen. 

Joyce & Rowan

Op vrijdag 13 oktober 2023 traden Joyce en Rowan in het huwelijksbootje. De dag werd gestart met een intiem gezelschap met bubbels en gebak op een prachtige landelijke locatie. Aansluitend vond er een heerlijk barbecue diner plaats. Hierna vertrokken we naar de avondlocatie voor de ceremonie en het feest. Hier volgde de avondceremonie, buiten bij kaarslicht. Romantiek ten top. Er werd geproost met alle gasten en daarna de hele avond gedanst. Een prachtige herfstige bruiloft waar wij met veel liefde en trots op terugkijken. 

joyce rowan.jpg
bottom of page